Silkpeel Diamantslibning

Silkpeel dermolissage er en behandling der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Alt imens den hud bliver slebet af fine diamanter, bliver der tilført et aktivt koncentreret produkt til din hud.
Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes.
Synlige resultater opnås allerede efter første behandling. Din hud vil føles glat, frisk og ikke mindst se væsentligt yngre ud.
Hudlæger fra Stanford University i Californien USA, har dokumenteret den dybdegående virkning af det aktive koncentrerede produkt, der er tilført huden, og den vedvarende forbedring der sker af huden.
Apparatet er i udgangspunktet udviklet til at behandle næsten alle former for hudsygdomme og –tilstande. Anbefalingen for at opnå det bedste resultat er 6-8 behandlinger, dette efterfølges af regelmæssige opfølgningsbehandlinger, så ofte som du har behov for det.

VÆLG DENNE BEHANDLING HVIS HUDEN HAR ÉN ELLER FLERE AF FØLGENDE SYNLIGE TEGN:

Priser

Silkpeel Diamantslibning

850 kr.

Kurforløb af 6x

4500 kr.

Kontakt os

Hvad end det vedrører vores ydelser, priser eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring, send os en mail eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.