Green Peel® Classic

Forny huden på kun 5 dage med 100% naturlig & organisk behandling

Oplev en ren urtebehandling helt fri for syre og syntetiske ingredienser. Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse og regenererer sig selv indefra. På kun 5 dage vil din hud fornyes.

På 6-7. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Behandlingen er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Vigtig info om behandlingen Green Peel Classic

Du skal oveni behandlingens pris, have hjemmeplejeprodukter med dig, der hjælper din hud til at opnå et effektivt resultat med alt hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen. Et HomeKit koster 699,- og indeholder 4 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter.

Bemærk dog at der er til flere behandlinger, så hvis du skal i kurforøb, skal du altså ikke investere i produkterne ved hver behandling.

Resultater fra Green Peel® Classic

ANSIGTSBEHANDLINGER-image-1ANSIGTSBEHANDLINGER-image-3
ANSIGTSBEHANDLINGER-image-9ANSIGTSBEHANDLINGER-image-10
ANSIGTSBEHANDLINGER-image-11ANSIGTSBEHANDLINGER-image-12

Vigtig information om Green Peel Classic

For at opnå det bedste resultat for din hud, skal du også bruge hjemmeplejeprodukter, som understøtter hudens fornyelsesproces.

Et HomeKit til 699 kr. indeholder 4 nødvendige produkter.

Der er nok til flere behandlinger, så hvis du gennemgår en serie behandlinger, behøver du ikke købe produkterne hver gang.

Planlægning af Green Peel® Classic

Undgå at få vand i ansigtet mellem behandlingen og efterbehandlingen, da det stopper afskalningsprocessen og påvirker resultatet. Brug i stedet en speciel urtelotion til at rense huden og to cremer, som du skal anvende derhjemme, indtil efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, så det er vigtigt at pleje den med Dr. Christine Schrammeks produkter.

Arbejde og træning

Du kan gå på arbejde, mens huden afskaller, men mange foretrækker at gøre det i weekenden. De fleste begynder at skalle på dag 3-5. For at skalle i weekenden skal du planlægge din Green Peel Classic-behandling om onsdagen eller torsdagen, og husk at bestille efterbehandling 6-7 dage senere (inkluderet i prisen).

Undgå hård træning, der får dig til at svede, indtil efter efterbehandlingen. Let yoga er fint.

Kost

Tag gerne gode kosttilskud som multivitamin, ekstra C-vitamin, magnesium med calcium, og ekstra E-vitamin, hvis du behandler ar. Spis vitaminrig mad, drik friske juices/smoothies, og masser af vand og udrensende urtete for at forbedre resultatet.

Bemærk: Gravide, ammende og personer på antidepressiv medicin bør ikke få Greenpeel i denne periode.

Green Peel® Classic er særligt effektiv mod

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I de næste 6 uger efter skal du undgå direkte sollys og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis du er direkte i solen. Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse hvor vi finder ud af hvad din huds behov er, eller skriv til os med din forespørgsel.

Priser

Konsultation med hudanalyse

Gratis

Green Peel® Classic behandling

1899 kr.

Kurforløb med 3 behandlinger

4499 kr. (20% rabat)

Efterbehandling

0 kr.

Denne behandling er særligt effektiv mod følgende:

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I de næste 6 uger efter skal du undgå direkte sollys og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis du er direkte i solen.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse hvor vi finder ud af hvad din huds behov er, eller skriv til os med din forespørgsel.

Priser

Efterbehandling Greenpeel Classic

0 kr.

Greenpeel Fresh Up

850 kr.

Greenpeel Energy

1200 kr.

Greenpeel Classic

1900 kr.

Kontakt os

Hvad end det vedrører vores ydelser, priser eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring, send os en mail eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.