PCA Skin - kemiske peels

PCA Skin leverer fantastiske behandlinger og produkter til gavn for alle os, som ønsker det bedste for vores huds sundhed uanset hudtype og betingelser.

No Peel (Peel)

NoPeel Peels eksfolierende syrer fjerner urenheder på overfladen og de øverste lag af huden for at fremme en klar teint. Denne entry-level peeling indeholder også beroligende, reparerende og fugtgivende ingredienser for at hjælpe med at lindre irritation, når den påføres huden. Behandlingen er effektivt til dig der døjer med store og grove porer, pigment, urenheder og linjer.

Fordele:

Bright and Even Peel

En skånsom professionel kemisk peeling, der lysner og genopliver huden for at forbedre hudtonen, tekstur og synligt lysner huden. Bright & Even Peel er effektiv til pigment og solskadet hud og kan bruges på alle hudtyper, inklusive sensitiv hud, og har vist sig at give en generel forbedring af en ujævn hudtone.

DETTE ER EN HØJST EFFEKTIV BEHANDLING OG GIVER FØLGENDE RESULTATER:

Priser

Nopeel

1195 kr.

Bright and even peel

1295 kr.

Retinol 4%

1295 kr.

Retinol 6%

1395 kr.

Kontakt os

Hvad end det vedrører vores ydelser, priser eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring, send os en mail eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.