Skønhed, wellness, luksus

I hjertet af Roskilde byder Cliunique skincare dig velkommen til et eksklusivt kapitel i skønhed og velvære. Vi omdefinere ansigtsbehandlinger med en holistisk tilgang og klinikken byder på mere end blot et sted for behandlinger. Vi tilbyder professionel ekspertise og kombinere moderne teknikker med naturlige ingredienser. Vi ønsker at give dig en tryg og eksklusiv skønhedsoplevelse, hvor dine ønsker og behov er vores højeste prioritet. Når du træder ind i vores klinik, træder du ind i en verden af skønhed og luksus og tager altid imod dig i en afslappet og hyggelig atmosfære og har let til et grin.

Historien bag Cliunique skincare er båret af flere års erfaring og vores passion er at skabe et univers, hvor skønhed og velvære altid har sin prioritet. 

Vi skræddersyer altid behandlingerne efter individuelle behov samt ønsker og sætter især fokus på de mest resultatorienterede behandlinger, hvor man kan se og mærke forskellen. 

Inden hver behandling tilbyder vi en gratis hudanalyse for at sikre, hvordan vi bedst kan hjælpe dig mod din drømmehud. 

VI glæder os til at forskønne dit indre såvel som ydre og glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os

Hvad end det vedrører vores ydelser, priser eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring, send os en mail eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.