Dermatude Metaterapi

Metoden kaldes META terapi og er den nyeste innovation indenfor micro-needling, hvor du kan arbejde på selv de mest sensitive områder, uden risici for skade af huden. f. eks helt oppe under øjnene og på selve læberne.
Vores maskine er udviklet til at levere 100% sikre behandlinger og vores nålestempel er derfor lavet med sikkerhedskappe og flexhoved teknologi, der sørger for, at der altid behandles i korrekt og sikker dybde uden risici for at lave skader/arvæv i de dybere hudlag.
Dit ansigt får et friskere og yngre udseende. Meta terapi reducerer effektivt acnear, poser under øjnene, store porer, rynker omkring munden, panderynker, slap hud, rødme i huden og pigmenteringer. Behandlingen starter med et kurforløb på 4 behandlinger en gang om ugen. Derefter 4 behandlinger hver 14. dag.

Resultat

Huden vil få en bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud. En ultimativ rynkebehandling.
Udover den overordnede forbedring af huden er Metaterapi også egnet til en målrettet korrektion af rynker. Bindevævet bliver aktiveret og fylder rynken op indefra og ud.Igen er dette en naturlig proces, der finder sted i huden. Behandlingen indebærer ikke injektion af fillers og ingen muskler eller nerver bliver blokeret. Men for at understøtte den naturlige proces, anvendes der specielle serummer for at opnå et hurtigere og mere effektiv resultat.

Du vil opnå synlige resulater følgende områder:

Priser

En behandling

1.295 kr.

Kurforløb á 3 behandlinger

3.600 kr.

Kontakt os

Hvad end det vedrører vores ydelser, priser eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring, send os en mail eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.