PCA Skin – Kemiske Peels

PCA Skin leverer fantastiske behandlinger og produkter til gavn for alle os, som ønsker det bedste for vores huds sundhed uanset hudtype og betingelser.

No Peel (Peel)

NoPeel Peels eksfolierende syrer fjerner urenheder på overfladen og de øverste lag af huden for at fremme en klar teint. Denne entry-level peeling indeholder også beroligende, reparerende og fugtgivende ingredienser for at hjælpe med at lindre irritation, når den påføres huden. Behandlingen er effektivt til dig der døjer med store og grove porer, pigment, urenheder og linjer.

Fordele:

Bright and Even Peel

En skånsom professionel kemisk peeling, der lysner og genopliver huden for at forbedre hudtonen, tekstur og synligt lysner huden. Bright & Even Peel er effektiv til pigment og solskadet hud og kan bruges på alle hudtyper, inklusive sensitiv hud, og har vist sig at give en generel forbedring af en ujævn hudtone.ns fornyelsesproces.

Fordele

Retinol peel

En højeffektiv peeling med a-vitaminsyre. En sand fornøjelse uden ubehag, men med et resultat som kan ses!

Behandlingen er til dig som ønsker en ægte anti-age behandling da huden opstrammes, forynges og giver en forbedret hudstruktur. Behandlingen reducere rødme, grove porer og giver en ensartet hudtone. Anbefales også til patienter med svær akne/ar.

OBS: huden vil afskalle efter 3-4 dage og være lidt sensitiv i perioden – resultat ses øjeblikkeligt efter afskalning. Må ikke udføres på personer som er gravide eller har planer om graviditet.

Fordele

Pigment correct peel

En professionel peeling, der korrigerer alle typer af synlig hyperpigmentering. Med denne peeling er ingredienserne kombineret så det retter sig mod hyperpigmentering som leverer højere effektivitet da den trænger ned i de dybere lag, men har samtidig mindre irritation.

Denne behandling anbefaler vi at tage som et kurforløb af 3-4 behandlinger for bedste resultat – alt efter hudens tilstand

Fordele

Priser

  • No peel (peel) 1195 kr.
  • Bright and even peel 1195 kr.
  • Pigment correct peel 1195 kr.
  • Retinol 4% 1295 kr.
  • Retinol 6% 1395 kr.

Før/efter billeder fra nogen
af vores skønne kunder

Kundesucceshistorier

Mere end 20 5-stjernede anmeldelser