En effektiv metode, der efterlader din hud glat og silkeblød


Voksbehandling

Leder du efter en skånsom og effektiv voksbehandling / hårfjerning  som fjerner uønsket hårvækst i ansigtet og på resten af kroppen?

Vi har stor erfaring med at udføre alle typer voksbehandling og med Lycon Wax hårfjerning er det næsten smertefrit da Lycon ikke hænger fast i huden, den er mildere og giver derfor mindre smerte og hudirritation. Der er længere holdbarhed og bedre hårreduktion. Du forlader klinikken med en glat, lækker, ren og hårfri hud.

Lycon Wax er specielt udviklet af den fineste naturlige harpiks og bivoks. Det er en meget mild voks, der fungere selv på den sensitive hud. Den er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 2 mm. Men vi anbefaler at hårene ca. 5 mm eller mere, specielt hvis det er første gang, for at man får det bedste resultat, som også holder.

Effektiv metode

Voksmetoden er en effektiv metode, der efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.).

Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er min. 5mm. Hvis hårene er længere end 1 cm. når det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, inden din voksbehandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat.

Vælg Lycon hvis…

-Du har sensitiv hud eller før har reageret på alm. voks
-Du ønsker et holdbart resultat
-Du synes alm. voks er smertefuldt

Priser

Hele ben
395.00 DK
Lår
295.00 DK
Mave
245.00 DK
Hele arme
395.00 DK
Arme (halve)
295.00 DK
Armhuler
155.00 DK
Hage
120.00 DK
Kinder
120.00 DK
Overlæbe
70.00 DK
Øjenbryn
125.00 DK