Uren hud

Akne hud også kaldet problemhud kendetegnes typisk ved urenheder og fedtet hud med filipenser/bumser/talgknopper.

Akne er den mest almindelige hudsygdom, og stort set alle udvikler på et tidspunkt i livet akne i en eller anden grad. Hvis en talgkirtels udførselsgang tilstoppes, ses dette som en lille sort prik. I samme udførselsgang findes bakterier, som herved spærres inde, hvorpå der opstår en betændelse i en eller flere af hudens talgkirtler. Akne kan ramme begge køn omkring puberteten dog oftere drenge. Man skelner mellem fedttør akne og fedtet akne.

Akne behandling

Denne akne ansigtsbehandling er designet til at reducere udbrud og forbedre hudens klarhed, samtidig med at den lindrer og heler hudirritationer. Denne professionelle behandling eksfolierer med frugtenzymer, som får tilstoppede porer til at åbne sig, uden huden bliver irriteret.

Læs mere


Anti-Aging akne complex

Bekæmp urenheder og alderstegn i én og samme behandling. Denne behandling reducerer udbrud og efterlader samtidig huden gennemfugtet.

Læs mere


Silkpeel diamantslibning

Silkpeel dermolissage er en behandling der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Alt imens den hud bliver slebet af fine diamanter, bliver der tilført et aktivt koncentreret produkt til din hud.

Læs mere


Hudpleje

Sådan plejer du din hud korrekt.

Læs mere