Silkpeel Diamantslibning

Metoden kaldes META terapi og er den nyeste innovation indenfor micro-needling, hvor du kan arbejde på selv de mest sensitive områder, uden risici for skade af huden. f. eks helt oppe under øjnene og på selve læberne.

Vores maskine er udviklet til at levere 100% sikre behandlinger og vores nålestempel er derfor lavet med sikkerhedskappe og flexhoved teknologi, der sørger for, at der altid behandles i korrekt og sikker dybde uden risici for at lave skader/arvæv i de dybere hudlag.

Dit ansigt får et friskere og yngre udseende. Meta terapi reducerer effektivt acnear, poser under øjnene, store porer, rynker omkring munden, panderynker, slap hud, rødme i huden og pigmenteringer. Behandlingen starter med et kurforløb på 4 behandlinger en gang om ugen. Derefter 4 behandlinger hver 14. dag.

Apparatet er i udgangspunktet udviklet til at behandle næsten alle former for hudsygdomme og –tilstande. Anbefalingen for at opnå det bedste resultat er 6-8 behandlinger, dette efterfølges af regelmæssige opfølgningsbehandlinger, så ofte som du har behov for det.

VÆLG DENNE BEHANDLING HVIS HUDEN HAR ÉN ELLER FLERE AF FØLGENDE SYNLIGE TEGN:

Priser

Silkpeel Diamantslibning

850.00 DK

Silkpeel Inkl Pore Refining

995.00 DK

Skønhed er som at føle sig komfortabel i din hud

Hos Cliuniq Skin Care fejrer vi skønhed som den komfort, du finder i din egen hud. Vore hudplejeløsninger giver dig styrke til at omfavne selvtillid og afsløre din sande glans ved hver påføring

KONTAKT

Cliuniq Skincare
Frederiksborgvej 65A, 4000 Roskilde
Tel.: 50 82 40 49
kontakt@cliuniqskincare.dk

ÅBNINGSTIDER

Opening hours: Monday – Friday 09:00 – 17:30
Saturday 09:00 – 15:00
Sunday Closed
kontakt@cliuniqskincare.dk

OM OS

Welcome to Cliuniq Skincare – your beauty clinic in the heart of Roskilde! We pride ourselves on offering a wide range of beauty treatments and skincare to help our customers feel confident and radiant.