Uønsket hår? Den klarer vi!


Permanent hårfjerning med Laser


Det kan lade sig gøre effektivt at fjerne uønsket hårvækst fra hage, læber, kinder, bikinilinje, underarme, intime områder, bryst, ben og ryg.
Permanent hårfjerning udføres med vores effektive diode laser. Laserbehandling af uønsket hår giver kun et minimalt eller intet ubehag overhovedet.

Diode laser behandler fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et lasersystem på en medicinsk klinik, men uden samme risiko for bivirkninger. Systemet virker ved sikkert og skånsomt at opvarme dermis (underhuden) til en temperatur, der beskadiger hårfolliklen og forhindrer genvækst. Samtidigt beskadiger systemet ikke den omkringliggende hud.

Ved Diode laser behandling passerer en lysstråle ladet med energi ned gennem huden. Lysstrålen arbejder på 3 bølgelængder og kan dermed behandle helt lyse hår og helt mørke/sorte strukturer i huden.
Når lyset rammer hårstrået, overføres energien fra strålerne til håret, således at håret opvarmes. Strålevarmen herfra ødelægger herefter den omgivende hårsæk og rod.

Før behandlingen

Første gang du kommer, vil der være en informerende samtale og vurdering af om din hud og dine hår egner sig til behandling. Hvis dette er tilfældet vil behandlingen som regel kunne foretages med det samme efter du har forstået og underskrevet en samtykkeerklæring.

Før du møder til behandling skal hårene være barberet så der kun er en lille stub synlig. Det skyldes, at det kun er håret i hårsækken, der skal rammes. For meget hår udenpå huden vil kun blokere for strålerne, så de ikke når ned til hårsækken. Behandlingen vil derfor gøre mere ondt og ikke være nær så effektiv.

Du må ikke plukke, voksbehandle eller blege hårene de sidste 3 uger før laserbehandling, da det vil forringe effekten af behandlingen. Der skal være et hår i hårsækken for at Diode laser behandlingen virker.

Behandlingen

Før behandlingen begynder får du beskyttelsesbriller på, så laserlyset ikke generer øjnene. Selve behandlingen føles som et kortvarig prik/stik i huden efterfulgt af varme som de fleste ikke kan mærke da Diode laser håndstykket indeholder en køleenhed som køler huden ned til 4 grader, hvilket delvis bedøver huden og tager smerten.
Tykke sorte hår optager mere energi end f. eks. dun og det kan i visse tilfælde mærkes ved din første behandling. Endvidere er nogle områder mere følsomme end andre, således mærkes behandlingen tydeligere på overlæben eller svarende til bikinilinien, men i meget visse tilfælde.

Efter behandling

Umiddelbart efter din behandling vil din hud hverken være irriteret eller rød da køleenheden afhjælper området og du er klar til at genoptage din dagligdags gøremål med det samme. Efter din første behandling kan det give en fornemmelse af at behandlingen ikke har virket, men det skyldes at hårene først løsner sig og falder af i dagene efter behandlingen. I ansigtet tager det en lille uge før hårene falder af, mens det på benene kan tage helt op til 2-3 uger. Du må gerne fortsætte med at barbere hårene, du vil da opleve at der pludselig ikke længere kommer nogle hår frem.

Det er vigtigt at undgå solbadning eller solarium i de første 3 dage efter behandlingen, da huden kan være mere følsom for solen, i de behandlede områder.

Det er sjældent nok med én behandling for at blive hårfri. Antallet af behandlinger varierer af en række individuelle faktorer som arv, alder, hårtype, hvor på kroppen hårene sidder, hormonelle status og eventuelle tilgrundliggende sygdomme.

For ”almindelig” uønsket hårvækst, såsom hår på benene, bikinilinien eller ryggen skal du regne med at det er nødvendigt med 6-8 behandlinger indenfor et år for et godt resultat. De første behandlinger gives med 4-6 ugers interval.

Det kan være nødvendigt med en eller flere ”brush up” behandling senere for at behandle de nye hårrødder der kommer frem. Der vil højst være tale om 1-2 behandlinger pr. år for vedligholdelse og nogle vil ikke få brug for en vedligeholdelses behandling.

Risiko og bivirkninger ved behandlingen

Diode laser behandling er blandt de mest effektive og avancerede måde at fjerne uønsket hårvækst på, og det er derfor også altid en risiko for at lave en forbrænding ikke kun af hårene, men også af huden. Denne risiko ses især hvis man er meget solbrun eller mørk i huden, eller hvis der er behandlet med for høj energi. Det er altid en balance at afgøre hvor høj energi der skal anvendes, da der er en klar sammenhæng mellem energiniveau og effekt.Forbrænding forekommer kun sjældent.

Skulle der ske en egentlig forbrænding af huden, vil det vise sig som en mere voldsom rødme og hævelse i de behandlede områder og senere en vable som skal behandles med en nedkøling i foran af en ispose eller evt. en creme mod forbrændinger.


Priser

Kinder
500.00 DK
Hals
500.00 DK
Hage
500.00 DK
Bakkenbarter
550.00 DK
Kinder + Bakkenbarter
750.00 DK
Hele ansigtet
975.00 DK
Armhuler
550.00 DK
Halve arme
1.100.00 DK
Hele arme
1.400.00 DK
Halve ben
1.400.00 DK
Hele ben inkl. lår
1.950.00 DK
Mave
600.00 DK
Ryg
1.500.00 DK
Lænd
950.00 DK
Bikini
950.00 DK
Brazilian
1.375.00 DK

Du kan opnå 50% rabat ved at vælge flere områder – Ved valg af flere områder laves der et seperat pakketilbud som vi skræddersyer efter dit behov.
Husk du kan booke en gratis konsultation, hvor vi kan sammensætte dit pakketilbud og du kan få svar på dine spørgsmål.