Green Peel® Classic – forny din hud (maksimum styrke – størst resultat)


Forny din hud på kun 5 dage uden skadelige bivirkninger
Ren urtebehandling helt fri for syre og syntetiske ingredienser.

Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse På kun 5 dage vil din hud fornyes.
Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
På 6-7. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Green Peel® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser og er rig på Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.

Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2-3 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Denne behandling er særligt effektiv mod følgende:

-Grov hud & store porer
-Akne ar, dybe rynker
-Ujævn hud og pigmenter
-Bumser & uren hud
-Moden & tør hud
-Sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
-Normal hud der trænger til et opfriskende kick.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I de næste 6-8 uger efter skal du undgå direkte sollys og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis du er i solen. Tænk på det som en ny baby hud.. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse hvor vi finder ud af hvad din huds behov er, eller skriv til mig med din forespørgsel.

Hvad skal jeg vide som er vigtigt i forhold til planlægning af Green Peel® Classic:

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen, og dermed også dit resultat. Du får i stedet for vand, en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter

Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at ligge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller pÃ¥ dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille Green Peel efterbehandling 6-7 dage efter.

Undgå at få direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en plejende dagcreme med solbeskyttelse fra Dr. Christine Schrammek i 6-8 uger efter behandlingen for at skåne din nye fine hud.

Hård træning som du sveder af, skal udlades indtil efter efterbehandlingen. Blid yoga, mm. er fint.

Spis gerne gode kosttilskud som mulitvitamin, ekstra C-vitamin, Magnesium med tilsat Calcium, og ekstra E-vitamin hvis du får behandlet ar.

Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.

OBS: Gravide, ammende og personer under anti depressiv medicin er ikke egnet til greenpeel i perioden.


Priser

Green Peel® Classic (inkl. gratis efterbehandling)
1.899.00 DK