Silkpeel – Diamant slibning


Silkpeel er en behandling der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Alt imens den hud bliver slebet af fine diamanter, bliver der samtidig indsluset et aktivt koncentreret produkt til din hud, alt efter hudtype. Med denne hudslibning, kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes.
Silkpeel behandlingen er særligt godt mod tør hud, rynker, ar, pigmentpletter, store porer, solskader, og akne. Synligt forskel kan ses allerede efter første behandling. Behandlingen udglatter og blødgør alle hudtyper.

Hvornår er det godt at få en silkpeel behandling

Ved en silkpeel behandling fjerner man døde hudceller ved hjælp af micro diamanter. Det føles rart og næsten helt smertefrit.
Behandlingen er særligt god mod hvis du har tør eller irriteret hud , rynker, acne, store porer, ar og pigmentpletter. Den egner sig til alle hudtyper. Silkpeel kan gøre din hud både friskere og glattere, uanset om du har fedtet, uren, udtørret eller sart hud.

Inden du modtager din behandling

Du får foretaget en grundig hudanalyse, hvorefter vi sammen aftaler hvad du præcis ønsker samt hvilke fordele som er forbundet med behandlingen. Derefter laver vi sammen en plan om hvordan vi bedst muligt kan forbedre din hud enten ved hjælp af komplenmentære produkter eller evt. kombinere med en anden effektiv behandling.

Fordele ved behandlingen

Med silkpeel diamantslibning kan man opnå fantastiske resultater. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at få mere end en behandling. Et typisk kurforløb er 6 behandlinger givet hver 10. dag.

Efter behandlingen

Man kan blive let rød da huden stadig arbejder, derfor er det vigtigt man ikke går ud i direkte sollys uden en form for beskyttelse da hudens øverste lag er fjernet. Derudover kan man forvente en blød, ren og frisk hud. Efter behandlingen anbefaler vi at smøre huden med en Hyaluron dagcreme som giver huden en masse fugt og samtidig holder den frisk og smidig. Silkpeel diamantslibning kan desuden hjælpe med at stimulere produktionen af collagen, og hjælper med at fjerne fine linjer.

Silkpeel Diamantslibning – behandlingsforløb

• Først afrenses din hud
• Der foretages en hudanalyse
• Vi peeler dit ansigt med et diamant slibehoved og med vakuum suges gamle hudceller og andre affaldsstoffer op samtidig med at der insluses væske alt efter hudtype.
• Dybden af behandlingen afhænger af vakuum trykket, som er bestemt ved behandlingens start. Vi kører over huden 2 gange, nogle gange 3 hvis din hud kræver speciel opmærksomhed.
• Der er mange forskellige slibehoveder og vi skifter i mellem dem alt efter hudtype og hundes tilstand
Efter diamant slibning, påføres en plejende og fugtende ansigts maske.
• Ansigtsmasken afrenses
• Huden beroliges og afkøles med sensisomi balm
• Behandlingen afsluttes med fugtende og nærende dagcreme og efterlader din hud mere ensartet og jævn


Priser på Diamant Hudslibning

Diamant hudslibning pr. behandling
650.00 DK
6 x Diamantslibning ansigt
3.450.00 DK
Diamant Hudslibning (krop, ryg mm.) pr. behandling
799.00 DK
6 x Diamantslibning ryg
4.250.00 DK

Alle Silkpeel diamantslibninger behandlinger er inkl. afrensning, maske og plejende creme.

* Kurforløb på 6 behandlinger inkl. 1 stk. plejende creme til en værdi af kr. 400,-

Book behandling